Kamperen in Juni

Wilt u naar de camping? Juni is een heerlijke maand om erop uit te trekken en om op vakantie te gaan in eigen land. Op de camping in juni is het aangenaam vertoeven! De winterkou is voorbij, het is volop lente en de echte zomerhitte is nog net niet aangebroken. Ideale temperaturen dus. Familiecamping De Vossenburcht is een uitstekende keuze als camping juni. Onze camping is prachtig gelegen, beschikt over ruime kampeerplaatsen die omringd zijn door bosschages en over comfortabele verhuuraccommodaties. Op de camping zijn vele faciliteiten aanwezig en er zijn genoeg activiteiten te doen. Komt u kamperen in juni, dan kunt u ook gebruik maken van het heerlijke buitenbad op onze camping met zwembad. Bovendien is er op korte afstand van onze camping een mooie zwemvijver gelegen. Kom dus kamperen in juni op Familiecamping de Vossenburcht en geniet van alles wat deze maand, de omgeving en natuurlijk onze camping zo fantastisch maakt!

 

Camping juni faciliteiten

Familiecamping De Vossenburcht is een camping juni met ontzettend veel faciliteiten en activiteiten. Kamperen in juni betekent dat u weer volop kunt genieten van de natuur die in bloei staat. De Vossenburcht is prachtig gelegen, dus u trekt vanaf onze camping juni zo de omgeving in. Geniet van de fraaie bossen en landerijen en van de heide, diverse vennen en mooie oude boerderijen die in ons prachtige stukje Nederland te vinden zijn. Komt u kamperen in juni of komt u een huisje huren in juni, dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende faciliteiten en activiteiten:

 • Verwarmd buitenzwembad

 • Kleuterbad
 • Kantine met bar en biljart
 • Uitgebreid terras
 • Snackbar/afhaalmaaltijden
 • Nieuw luxe sanitairgebouw
 • Speeltuin met Pannakooi

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

Overzicht van faciliteiten

Camping juni uitstapjes

Erop uit trekken naar een attractiepark, speeltuin, dierenpark of ander uitje is ook heerlijk als u bij De Vossenburcht komt kamperen in juni. De Vossenburcht is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse uitstapjes, zoals:

 • Staphorst, op nog geen 6 km

 • Een dagje punteren in Giethoorn
 • Wildlands Emmen

 • Speelboerderij De Drentse Koe

 • Attractiepark Slagharen
 • Expedition Outdoor
 • Winkelen in Zwolle, Meppel of Hoogeveen/span>

   

Bekijk hier het volledige overzicht van de omgeving.

Overzicht van de omgeving

Kamperen juni

 

Familiecamping De Vossenburcht is een heerlijke familiecamping om te komen kamperen. Juni is een maand waar alles weer mogelijk is op de prachtige kampeerplaatsen op Familiecamping De Vossenburcht. De kampeerplaatsen zijn ruim, de bosschages zijn volop in bloei waardoor u privacy heeft, de kampeervelden zijn weer prachtig groen. U kunt genoeg leuke activiteiten ondernemen in de buitenlucht, bij het heerlijke zwembad en bij alle andere faciliteiten op onze camping juni in een prachtige omgeving. Kamperen in juni is op verschillende manieren mogelijk bij Familiecamping de Vossenburcht. Er zijn namelijk diverse soorten kampeerplaatsen te huur als u komt kamperen in juni:

 

Standaard kampeerplaats
Comfort kampeerplaats
Camperplaatsen

Huren op de camping in juni

 

Wilt u op onze camping juni ook genieten van het weer en de omgeving die in bloei staat, maar overnacht u liever met iets meer luxe en comfort? Dan kunt u in plaats van een kampeerplaats ook een comfortabel vakantiehuisje huren op de camping in juni. Familiecamping de Vossenburcht beschikt over diverse soorten verhuuraccommodaties die u in juni kunt huren. Zo kunt u genieten van een fijne vakantie in juni met alle luxe van thuis, maar u heeft tegelijkertijd toch het authentieke kampeergevoel.

 

Bekijk alle huurmogelijkheden