Op zoek naar een camping in de herfstvakantie?

Kom gezellig in de herfstvakantie naar Familiecamping De Vossenburcht en beleef een heerlijk verblijf in het prachtige landschap van Het Reestdal. Een mooi gebied om te onthaasten, te fietsen of lekker te wandelen. Wie van comfort en luxe houdt, kan een vakantiehuisje huren in de herfstvakantie. Echte bikkels komen ook in de herfstvakantie gewoon kamperen. De Vossenburcht heeft prachtige kampeerplaatsen en een 5-sterren sanitairgebouw.

Rustgevend park in een omgeving met veel bezienswaardigheden, natuur en activiteiten!

Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten en uitjes beschikbaar in de omgeving:

Familiepark de Vossenburcht heeft een ideale ligging in een gebied rijk aan natuur. Er zijn in de directe omgeving veel speel- en wandelbossen. Een ideaal gebied om te wandelen, fietsen en te genieten van de natuur.

Bekijk meer over de omgeving van Familiecamping de Vossenburcht.

Huisje huren in de herfstvakantie

TenthuisjeEen huisje huren in Overijssel in de herfstvakantie op camping Vossenburcht betekent overnachten in één van de authentieke Staphorsterhuisjes, in een glamping tenthuis of in een luxe stacaravan. Elk huisje heeft zijn eigen charmes. In een Staphorsterhuisje geniet u van de authentieke details van vroeger, in combinatie met de moderne voorzieningen van nu. Voor een echte Glamping belevenis verblijft u in onze houten tenthuizen. Indien u een heerlijk comfortabel verblijf in een solide accommodatie dichtbij het zwembad en speeltuin wilt boeken, huurt u de stacaravan in de herfstvakantie op camping De Vossenburcht.

Bekijk de beschikbaarheid

 

Kamperen in de HerfstvakantieKampeerplaats

Kamperen in de herfstvakantie is heerlijk op camping De Vossenburcht. De camping ligt middenin het bos, waardoor u om u heen volop groen zult zien. De kampeervelden zijn echter wel zo open mogelijk, zodat u lekker van de zon kunt genieten. Huur een standaard of comfort kampeerplek, geniet van de heerlijke ruime kampeerplaatsen en kom helemaal tot rust op deze prachtige camping.

“Comfort Kampeerplaatsen met 16 ampère stroom – Zeer luxe toiletgebouw!”

Vanaf de camping erop uit trekken in de herfst

Camping De Vossenburcht ligt in een prachtig natuurlijk landschap, waar rustiek kamperen bij uitstek beleefd kan worden. Ga erop uit in de herfstvakantie en maak een prachtige fietstocht door de bossen of wandel langs heide, houtwallen en weiden. De omgeving zal u inspireren en u zult weldadig tot rust komen in de prachtige natuur.

Boek uw camping in de herfstvakantie bij De Vossenburcht

Kamperen of een huisje huren in de herfstvakantie? Boek dan nu bij De Vossenburcht.  U zult genieten en tot rust komen.

Bekijk de beschikbaarheid