Herfstvakantie

»»Herfstvakantie

Op zoek naar een camping in de herfstvakantie?

Kom gezellig in de herfstvakantie naar Familiecamping De Vossenburcht en beleef het prachtige landschap van Het Reestdal. Een prachtig gebied om te onthaasten, te fietsen of lekker te wandelen. Wie van comfort of luxe houdt kan een vakantiehuisje huren in de herfstvakantie. Echte bikkels komen ook in de herfstvakantie gewoon kamperen. De Vosenburcht heeft prachtige kampeerplaatsen en een 5-sterren sanitairgebouw.

Nu met 20% korting!

Profiteer nu van de 20% korting op alle huuraccommodaties en kampeerplaatsen! Gebruik de actiecode: vbherfst2017 tijdens je bestelling en krijg 20% korting. Alleen geldig voor reserveringen die geplaatst worden tussen 19-10-2017 en 30-10-2017.

Boek met 20% korting

Rustgevend park in een omgeving met veel bezienswaardigheden, natuur en activiteiten!

Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten en uitjes beschikbaar in de omgeving:

Familiepark de Vossenburcht heeft een ideale ligging in een gebied rijk aan natuur. Er zijn in de directe omgeving veel speel- en wandelbossen. Ook ideaal om te wandelen, fietsen en te genieten van de natuur.

Bekijk meer over de omgeving van Familiecamping de Vossenburcht.

Huisje huren in de herfstvakantie

TenthuisjeEen huisje huren in Overijssel in de herfstvakantie op camping Vossenburcht betekent overnachten in één van de echte Staphorster Huisjes, in een authentiek tenthuisje of in een stacaravan. Elk huisje heeft zijn eigen charmes. Zo kampeert u in luxe in de ‘glamping camping huisjes’ als u een Staphorster huisje huurt, terwijl u in een tenthuisje authentiek kampeert in een huisje met houten wanden en een tentzeil als dak. Indien u gewoon een heerlijk comfortabel verblijf in een solide accommodatie dichtbij het zwembad en speeltuin wilt boeken, huurt u de stacaravan op camping herfstvakantie De Vossenburcht.

Bekijk de beschikbaarheid

 

Kamperen in de HerfstvakantieKampeerplaats

Kamperen in de herfstvakantie is heerlijk op camping De Vossenburcht. De camping ligt middenin het bos, waardoor u om u heen volop groen zult zien. Huur een standaard of comfort kampeerplek, geniet van de heerlijke ruime kampeerplaatsen en kom helemaal tot rust op deze prachtige camping.

“Comfort Kampeerplaatsen met 16 ampère stroom – Zeer luxe toiletgebouw!”

Vanaf de camping erop uit trekken in de herfst

Camping De Vossenburcht ligt in een prachtig natuurlijk landschap, waar rustiek kamperen bij uitstek beleefd kan worden. Ga erop in de herfstvakantie en maak een prachtige fietstocht door de bossen, of wandel langs heide, houtwallen en weiden. De omgeving zal u inspireren en u zult weldadig tot rust komen in de prachtige natuur.

Boek uw camping in de herfstvakantie bij De Vossenburcht

Kamperen of een huisje huren in de herfstvakantie? Boek dan nu bij De Vossenburcht.  U zult genieten en tot rust komen.

Bekijk de beschikbaarheid

2017-10-19T13:56:53+00:00