Glamping Camping, prachtig in het bos

Overnachten op de glamping camping: na een periode van hard werken heeft u het verdiend! Met zijn tweeën of met het hele gezin er even lekker tussenuit. Het liefst laat u zich nu verwennen met een uitstapje in de natuur in combinatie met alle ruimte, rust en comfort. Even terug naar de natuur, maar wel met een goed bed, schoon sanitair, lekkere stoelen, een kookgelegenheid met belangrijke inventaris en alle andere ingrediënten voor een onbezorgde vakantie . Er is weinig voorbereiding nodig, want alles is aanwezig. Glamping camping De Vossenburcht biedt alle faciliteiten om heerlijk te genieten een Glamping vakantie. Een feest voor kinderen en weldadige rust voor u.

Glamping Camping Tenthuisje

Glamping camping in een tenthuis. Het echte kampeergevoel, maar dan met de gemakken van thuis. Lekker de ruimte en privacy. Met maximaal 5 personen slapen in een tenthuis met boxpringbedden, er is een eigen toilet aanwezig en een compleet uitgerust keukentje. Zowel overdag als ’s avonds is het heerlijk genieten van het buitenleven op de royale veranda in één van de loungestoelen. Voor douchen wordt het luxe 5-sterren sanitairgebouw gebruikt dat zich op zeer korte afstand bevindt.

Glamping camping Tenthuis Lodge

Glamping Camping Staphorsterhuisje

Geheel ingericht in Staphorsterstijl vindt u de 4- en 6- persoons glamping camping Staphorsterhuisjes. Comfortabel glamperen in de natuur met luxe en comfort binnen handbereik. Extra bijzonder door de bedstee in het huisje. Er is een badkamer met douche en toilet aanwezig. De keuken is voorzien van alle gemakken met zelfs een vaatwasser. Lekker ontspannen samen aan de eettafel, voor de televisie of op de gezellige veranda. 

Glamping camping Staphorsterhuisje

Glamping Camping Boomhut 

Overnachten op een unieke manier op de glamping camping. Wanneer u een overnachting in de boomhut boekt dan gaat u de hoogte in voor uw vakantie. De boomhut staat namelijk op 4 meter hoge palen, dit zal ervoor zorgen dat u tijdens uw vakantie heerlijk kunt genieten van het uitzicht. De boomhut is volledig ingericht zodat u niets hoeft te missen. Het heeft een 5 aantal bedden, keukenblok, badkamer met toilet, douche en wastafel, een gezellige veranda en meer! 

Glamping camping Boomhut