De leukste gezinscamping van Nederland

»»De leukste gezinscamping van Nederland

Een echte gezinscamping in Nederland, dat is De Vossenburcht in IJhorst! Waarom? Omdat op deze Gezinscamping in Overijssel niet alleen óp het park ontzettend veel activiteiten voor gezinnen te doen zijn, maar ook in de omgeving. Met zoveel mogelijkheden mag je dus met recht van een gezellige 4,5-sterren camping spreken. Kom genieten van de goede faciliteiten, vriendelijk personeel, het verwarmde zwembad en een ontspannen sfeer in een natuurrijke omgeving. En neem de gehele familie mee!

4,5-sterren gezinscamping

Een heerlijk zwembad, dat is misschien wel het meest belangrijke element dat een gezinscamping in Nederland moet bezitten. Bij De Vossenburcht is dit zeker het geval. Hier kunt u namelijk een heerlijk verwarmd zwembad én een kleuterbad vinden. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op de camping met zwembad, maar dat is niet het enige.

Er zijn namelijk veel meer leuke activiteiten op deze gezinscamping in Overijssel te doen. Zo is er een prachtige grote speeltuin op het park aanwezig, evenals een sportveld. Kinderen kunnen natuurlijk een spelletje tafeltennis of tafelvoetbal spelen, zoals het hoort op een echte gezinscamping. Voor de iets oudere kinderen is er een gezellige kantine met bar en biljart en natuurlijk worden er in het hoogseizoen allerlei activiteiten door het recreatieteam georganiseerd.

De faciliteiten op deze gezinscamping in Nederland op een rijtje:

  • Ruime standaard- en comfortplaatsen
  • Nieuw luxe sanitairgebouw
  • Verwarmd zwembad en kleuterbad
  • Sportievelingen kunnen terecht op het sportveld
  • Gezellige kantine met bar, biljart en televisie
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel en tafelvoetbal

Gezinscamping in Overijssel

Niet alleen óp de camping zijn veel activiteiten te beleven, ook de omgeving van de spectaculaire boscamping biedt ontzettend veel leuke dagjes uit voor het gezin. Zo ligt er ten eerste de prachtige recreatievijver ‘De Zwarte Dennen’ op slechts 3,5 kilometer van het park. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven in het natuurwater of lekker spelen op de ruime ligweide. Daarnaast is de Vossenburcht omringt door prachtige bossen, waar urenlang gespeeld, gefietst en gewandeld kan worden. Tot slot zijn er op slechts een klein eindje rijden van deze gezinscamping meerdere attractieparken en andere leuke uitjes te vinden. Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Giethoorn zijn namelijk allemaal gemakkelijk en vlot bereikbaar!

Boek nu uw gezinscamping in Nederland

Wilt u uw gezin ook de vakantie geven waar ze van dromen? Boek dan snel online een plekje op deze gezinscamping! Nederland is heerlijke vakantiebestemming, waar het gehele het geweldig zullen vinden.

Gezinscamping Nederland boeken

2018-01-26T12:09:51+00:00