Familiecamping Nederland vol mogelijkheden

»»Familiecamping Nederland vol mogelijkheden

Familiecamping Nederland vol mogelijkheden

 

Een familiecamping Nederland. Netjes, comfortabel en uitdagend, waar u lekker tot rust kunt komen, terwijl uw kinderen – zowel jong als oud – zichzelf vermaken met hun campingvriendjes, leuke activiteiten en leuke speelvoorzieningen. Een familiecamping in Nederland die bovendien dichtbij vele attracties, bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden gelegen is en in de bossen is gevestigd. Zoekt u zo’n familiecamping Nederland? Familiecamping De Vossenburcht is dan dé familiecamping Nederland die u zoekt!

 

Faciliteiten op deze unieke familiecamping in Nederland

  • Splinternieuw 5-sterren sanitairgebouw
  • Verwarmd buitenzwembad met peuterbad
  • Eenvoudig familie restaurant
  • Recreatieruimte
  • Airtrampoline
  • Recreatieprogramma voor jong en oud
  • Speeltuin

     

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

Overzicht van faciliteiten

Familiecamping Nederland De Vossenburcht

In Nederland, op de grens van Overijssel en Drenthe, vindt u in IJhorst familiecamping Nederland De Vossenburcht. De Vossenburcht is een 4,5-sterren camping in Nederland, waar u zowel met zijn tweeën, met het gezin als misschien wel met de hele familie een onvergetelijke vakantie beleeft. Kom comfortabel kamperen of huur een prachtige accommodatie. Er is voor ieder wat wils. Rust, ruimte en kinderplezier staan voorop!

Virtuele tour

Ideaal gelegen familiecamping Nederland

De Vossenburcht is een ideaal gelegen familiecamping Nederland. In de nabije omgeving zijn diverse bekende attracties gelegen, waaronder bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en het Noorder Dierenpark in Emmen. Ook liggen diverse prachtige natuurgebieden en heerlijke bossen dichtbij. Er is zelfs een prachtige zwemvijver op slechts 3,5 kilometer van de familiecamping Nederland gelegen

Boek deze familiecamping Nederland

Kom nu ook genieten van de vele mogelijkheden óp en in de buurt van deze prachtige familiecamping Nederland en boek uw verblijf snel en gemakkelijk online.

Familiecamping Nederland boeken
2018-06-08T14:44:47+00:00