Bent u op zoek naar campings? Overijssel biedt het beste van het beste op gebied van campings. Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst is hierbij een prachtig gelegen 4,5-sterren camping, voorzien van vele faciliteiten en activiteiten. De Vossenburcht is een kindvriendelijke en tegelijkertijd rustieke camping op de grens van Overijssel en Drenthe, die prachtig in de bossen gelegen is. Er zijn veel activiteiten op het park te doen, maar ook in de omgeving is veel te beleven. De Vossenburcht is hiermee één van de meest afwisselende campings. Overijssel ontdekken en beleven kunt u vanaf onze camping uitstekend!

Één van de leukste campings in Overijssel

Overijssel is dé plek die u zoekt als u op zoek bent naar een plek waar veel te doen is op en buiten de campings. Overijssel heeft namelijk ontzettend veel ruimte, waardoor campings ook ruim opgezet kunnen worden. Bij De Vossenburcht is dit zeker het geval. Zo is er in het hoogseizoen een enthousiast en professioneel recreatieteam op de camping aanwezig, welke uw kinderen de tijd van hun leven zal bezorgen. Het recreatieteam organiseert vele leuke spelletjes, sportwedstrijden, activiteiten en evenementen op onze camping die daarmee bekend staat als één van de meest gezellige campings. Overijssel heeft zelf ook veel te bieden – denk eens aan de vele bossen, prachtige natuurgebieden, maar ook aan attractieparken, musea, dorpen en steden – en daarnaast zijn er diverse faciliteiten op de kindvriendelijke camping aanwezig:

  • Verwarmd buitenzwembad en kleuterbad

  • Grote speeltuin met veel speeltoestellen
  • Sportveld voor de sportievelingen
  • Gezellige kantine met bar, biljart en televisie
  • Tafeltennistafel en Pannakooi

Alle faciliteiten

Prachtig gelegen campings? Overijssel heeft het!

Familiecamping De Vossenburcht is niet alleen één van de leukste campings in Overijssel vanwege de vele leuke activiteiten en (kindvriendelijke) faciliteiten, maar ook door de geweldige ligging van de camping. Overijssel heeft door haar prachtige natuur namelijk vele prachtig gelegen campings en De Vossenburcht is hier een schoolvoorbeeld van. Middenin het bos gelegen, behoort De Vossenburcht namelijk tot de top van al die campings in Overijssel die prachtig in de natuur gelegen zijn. De Vossenburcht is omringd door bossen waarin heerlijke gefietst, gewandeld en gespeeld kan worden. Daarnaast liggen de historische en interessante stadjes Staphorst, Meppel en Steenwijk op korte afstand en is Attractiepark Slagharen slechts 20 kilometer van de camping verwijderd. Tezamen met diverse andere leuke activiteiten in de buurt zijn leuke uitstapjes vanaf de leukste camping in Overijssel dus gegarandeerd!

De Vossenburcht ligt op de grens van Overijssel en Drenthe. Hoewel Overijssel officieel de provincie is waarin de camping gelegen is, trekken veel mensen er ook op uit richting Drenthe. De Vossenburcht kan dus ook zeker als ideale camping Drenthe gezien worden!

De omgeving

Boek een plaats op één van de mooiste campings in Overijssel!

Wilt u ook samen met uw kinderen komen genieten de leukste campings? Overijssel is dan zeker een bezoek waard en De Vossenburcht nodigt u van harte uit om een kampeerplaats te boeken of een huisje te huren. Uzelf en uw kinderen zullen zich zeker vermaken!

Online boeken