Camping Pasen

»»Camping Pasen

Op zoek naar een leuke camping Pasen? Vier het Paasweekend op camping De Vossenburcht. Deze prachtige camping ligt middenin de bossen en in het prachtige natuurlijk landschap van Het Reestdal. In het Paasweekend staat dit prachtige natuurgebied volop in bloei, waardoor u hier op dat moment bij uitstek kunt genieten van de omgeving. Huur een huisje, stacaravan of trekkershut tijdens het Pasen of kom kamperen in het Paasweekend en boek een camping Paas Arrangement op één van de ruime kampeerplekken van deze prachtige familiecamping.

Huisje huren op de camping met Pasen

Een weekendje weg tijdens Pasen? Huur een vakantiehuisje in het Paasweekend en geniet van uw welverdiende vakantie. Overnacht in één van de echte Staphorster VakantieHuisjes, in een authentiek tenthuisje of in een stacaravan. Elk huisje heeft zijn eigen charmes. Zo kampeert u in luxe in de ‘glamping camping huisjes’ als u een Staphorster huisje huurt, terwijl u in een tenthuisje authentiek kampeert in een huisje met houten wanden en een tentzeil als dak. Indien u gewoon een heerlijk comfortabel verblijf in een solide accommodatie dichtbij het zwembad en speeltuin wilt boeken, huurt u de stacaravan op Familiecamping  De Vossenburcht.

Huisje huren Pasen

 

Camping Pasen kamperen

Kamperen in de meivakantie is heerlijk op camping meivakantie De Vossenburcht. De camping ligt middenin het bos, waardoor u om u heen volop groen zult zien. Huur een standaard of comfort kampeerplek, geniet van de heerlijke ruime kampeerplaatsen en kom helemaal tot rust op deze prachtige camping Paasweekend!

Kamperen in het Paasweekend

 

Boek uw Camping Pasen bij De Vossenburcht

Kamperen of een huisje huren in Paasweekend? Boek dan nu bij De Vossenburcht.  U zult genieten en tot rust komen. Rechts kunt u direct uw Camping Pasen boeken en de tarieven bekijken.

Prijs & Beschikbaarheid

2018-01-26T14:14:39+00:00