Camping Pasen

 

Op zoek naar een leuke camping met Pasen? Vier het Paasweekend op camping De Vossenburcht in IJhorst. Deze prachtige camping ligt middenin in het bosrijke gebied van het prachtige natuurlijk landschap van Het Reestdal. In het Paasweekend staat dit prachtige natuurgebied volop in bloei, waardoor u hier volop kunt genieten van de omgeving. Huur een huisje, stacaravan of trekkershut voor de Paasdagen of kom kamperen in het Paasweekend  op één van de ruime kampeerplekken van deze prachtige familiecamping.

 

Huisje huren op de camping met Pasen

 

Een weekendje weg tijdens Pasen? Huur een vakantiehuisje in het Paasweekend en geniet van uw welverdiende vakantie. Overnacht in één van de echte Staphorster Vakantiehuisjes, in een ‘glamping’ tenthuisje of in een luxe stacaravan. Elk huisje heeft zijn eigen charmes. Zo kunt u in een bedstee slapen wanneer u een Staphorster huisje boekt en ervaart u in de tenthuisjes met houten wanden en een dak van tentzeil het ware glamping gevoel. Indien u vooral een heerlijk comfortabel verblijf in een solide accommodatie dichtbij het zwembad en speeltuin wilt boeken, huurt u de stacaravan op Familiecamping  De Vossenburcht.

 

Huisje huren Pasen

Camping Pasen kamperen

 

Kamperen met het Paasweekend is heerlijk op camping De Vossenburcht. De camping ligt middenin het bos, waardoor u om u heen volop groen zult zien. Huur een standaard of comfort kampeerplek, geniet van de heerlijke ruime kampeerplaatsen en kom helemaal tot rust op deze prachtige camping Paasweekend!

 

Kamperen in het Paasweekend

Boek uw Camping Pasen bij De Vossenburcht

 

Kamperen of een huisje huren in Paasweekend? Boek dan nu bij De Vossenburcht.  U zult genieten en tot rust komen. Rechts kunt u direct uw Camping Pasen boeken en de tarieven bekijken.

 

Prijs en beschikbaarheid