Camping met zwembad

Een camping met zwembad maakt een verblijf op de camping nog leuker! Familiecamping De Vossenburcht is zo’n camping en is de enige camping met zwembad in Overijssel in de buurt van Staphorst en IJhorst. Het zwembad is verwarmd en heeft een speciaal bad voor peuters. Terwijl de kinderen spetteren in het zwembad kunt u rustig een boekje lezen op de ligweide of genieten van een kop koffie met lekkers op het terras bij de horeca van onze kindvriendelijke camping.

Camping met zwembad, altijd lekker warm!

Op De Vossenburcht wordt aan alles gedacht en De Vossenburcht is een ontzettend complete camping. Met zwembad dus, dat ook nog eens altijd heerlijk warm is. Het water in het zwembad is namelijk altijd minimaal 24 graden. Het grote bad op onze camping met zwembad is 1,35 meter diep. Naast het zwembad bevindt zich een grote buitenspeeltuin, waar de kinderen zich tussen het zwemmen door ook ontzettend goed kunnen vermaken. Ook aan peuters is gedacht. Onze camping beschikt namelijk ook over een peuterbad met een diepte van 35 centimeter. Hier kunt u uw kleintjes met een gerust hart in laten spelen.

Camping met zwembad en wateractiviteiten

Zwemmen op een camping met zwembad in Overijssel is natuurlijk op zich al lekker en leuk, maar op onze camping met zwembad worden in het vakantieseizoen ook nog eens vele leuke wateractiviteiten georganiseerd. Spelletjes en wedstrijdjes voor de kinderen en aquarobics voor de volwassenen en senioren zijn voorbeelden van activiteiten waar gasten veel plezier aan beleven!

Camping met eigen zwembad en recreatievijver

De Vossenburcht is een camping met een eigen zwembad, maar onze gasten kunnen op korte afstand ook nog eens gebruik maken van een heerlijke recreatievijver. Op slechts 3,5 kilometer afstand van onze camping vindt u namelijk ook nog eens Recreatievijver De Zwarte Dennen van Staatsbosbeheer. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en spetteren in de waterplas die midden in het groen gelegen is. Rondom de plas is een ruime ligweide en er is een kiosk aanwezig voor een hapje en drankje tussendoor. Komt u rustiek kamperen en houdt u van zwemmen? Dan is een rustige ochtendsessie in het zwembad op onze camping en vervolgens een duik in de recreatievijver een heerlijke aanbeveling!

Openingstijden camping met zwembad De Vossenburcht

Het zwembad is ieder jaar geopend vanaf 1 mei tot 15 september. Gedurende deze periode kan er dagelijks gebruik worden gemaakt van de camping met zwembad. Iedere avond rond 20.00 uur sluiten we het zwembad en ’s ochtends vanaf 9.00 uur is iedereen weer van harte welkom. Vanaf die tijd is het dus weer een gezellige drukte op onze camping met zwembad in Overijssel.

Camping met zwembad boeken
Bekijk alle faciliteiten