Camping Kids met een uitdagend aanbod

Een camping kids waar kinderen zich gedurende de hele vakantie optimaal vermaken: dit is dé vakantie waar elke ouder naar op zoek is. U weet als geen ander hoe geweldig het voelt om u kinderen blij en enthousiast te zien. Een uitdagende kids camping kan hier als geen ander voor zorgen. Bijkomend voordeel is dat uzelf tegelijkertijd ook echt kunt genieten. De aloude ‘waarheid als een koe’ gedachte Als de kinderen zich vermaken, hebben wij als ouders heerlijk even tijd voor onszelf blijkt op een camping kids namelijk écht uit te komen.

Camping Kids De Vossenburcht

Een dergelijke camping voor kids is dichterbij te vinden dan u denkt. Camping De Vossenburcht in IJhorst te Drenthe is namelijk hét voorbeeld van een kids camping. Kinderen kunnen zich hier hele dagen vermaken op de camping zelf, maar ook de omgeving biedt veel inspiratie voor de kids. Op deze camping met zwembad zijn vele kids faciliteiten te vinden, waaronder:

  • Verwarmd zwembad
  • Kleuterbad
  • Kantine met bar en biljart
  • Sportveld
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Recreatieprogramma in hoogseizoen

     

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

Overzicht van faciliteiten

Camping 4 kids met een uitdagende omgeving

Naast de vele faciliteiten op de camping kids zelf, is er in de directe omgeving ook ontzettend veel te beleven. Zo wordt de kids camping omringd door prachtige bossen, waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden met de kids en waar ze kunnen rennen, vliegen en spelen wat ze willen. Bovendien is er een heerlijke recreatievijver op slechts 3,5 kilometer van de camping kids gelegen, waar ze zich ook prima zullen vermaken. Tot slot zijn er op korte afstand relatief veel attracties te vinden, waaronder de attractieparken Slagharen, Hellendoorn en Wildlands. Naast speel- en ijsboerderij De Drentse Koe en een bezoekje aan het altijd leuke Giethoorn, zijn er nog veel meer leuke activiteiten in de omgeving te bedenken.

De omgeving

Camping voor kids boeken en genieten

Boek nu deze geweldige camping kids, geniet van het plezier van uw kids en kom zelf ook genieten en ontstressen!

Camping voor kids boeken