Camping Hemelvaart Pinksteren in Overijssel

Als u op zoek bent naar een camping Hemelvaart Pinksteren, dan bent u bij De Vossenburcht aan het juiste adres. Op de camping is men er rond die tijd alweer helemaal klaar voor, de natuur op de boscamping staat volop in bloei en is daarmee op z’n mooist. Verder is er een animatieteam aanwezig, zijn er leuke activiteiten te doen op het park en is er genoeg te beleven in de omgeving.

Kamperen Hemelvaart

Kamperen met Hemelvaart bij De Vossenburcht betekent kamperen op een camping met eindeloze mogelijkheden om te dauwtrappen en de omgeving te ontdekken. De prachtige fietsroutes die door de bossen en langs heidevelden, vennen en oude boerderijen leiden, zijn met Hemelvaart nog mooier door de extra gezelligheid die Hemelvaart met zich meebrengt. Hetzelfde geldt voor de activiteiten op de camping zelf. Het recreatieteam doet haar best om een gezellige camping Hemelvaart Pinksteren te realiseren, waarvoor leuke en creatieve activiteiten worden georganiseerd.

Kamperen Pinksteren

Kom met uw gezin, familie of vrienden kamperen tijdens Pinksteren bij de leukste familiecamping in Overijssel en geniet met elkaar van de prachtige omgeving en de veelzijdigheid van De Vossenburcht. Kamperen tijdens Pinksteren moet een feest zijn en dat is het zeker bij Familiecamping de Vossenburcht. Voor kinderen is er veel te doen op de camping Hemelvaart Pinksteren en ook voor volwassenen is er op en rondom het park veel te doen en te zien.

Camping Hemelvaart Pinksteren Arrangement

Een Hemelvaart Pinksteren Arrangement maakt het extra aantrekkelijk om de feestdagen bij De Vossenburcht door te brengen. Geniet van de camping Hemelvaart Pinksteren voor een extra gunstige prijs. U kunt ook alleen een Hemelvaartarrangement of Pinksterarrangement boeken.

Boek nu uw camping Hemelvaart Pinksteren

Kom genieten van de feestdagen, de camping én de natuur en boek nu snel uw verblijf op de leukste camping Hemelvaart Pinksteren van Overijssel. Kamperen met Hemelvaart en kamperen met Pinksteren zijn nog nooit zo leuk geweest!

Boeken