Bent u op zoek naar een camping Drenthe om de provincie heerlijk met zijn tweeën te ontdekken? In alle rust kamperen in Drenthe en erop uittrekken is mogelijk vanaf De Vossenburcht. Of bent u juist op zoek naar een vakantie met de kinderen op een avontuurlijke camping Drenthe? Ook hiervoor heeft De Vossenburcht enorm veel te bieden. Familiecamping De Vossenburcht ligt namelijk gunstig ten opzichte van vele leuke uitjes en heeft zelf ook veel activiteiten te bieden. Als camping in Drenthe is De Vossenburcht dus geschikt voor een fijne vakantie voor iedereen en ook het enorme aanbod van Overijssel maakt deze vakantie er één om nooit te vergeten!

 

 • Camping bij Drenthe

   

 • Kamperen in Drenthe en haar prachtige natuur ontdekken

   

 • Huisje huren in Drenthe en genieten met het hele gezin

   

 • Avontuurlijke camping! Drenthe biedt veel attractieparken voor jong en oud!

   

 • Leuke camping in Drenthe met veel activiteiten, maar ook veel rust

   

Drenthe ontdekken: natuur en plezier!

Wilt u een dagje een excursie of een uitje maken vanaf de camping? Drenthe heeft veel te bieden. Prachtige bossen, uitgestrekte natuurgebieden, prachtige fiets- en wandelroutes en natuurlijk haar hunebedden ligt namelijk om de hoek en binnen mum van tijd geniet je intens vanaf de camping. Drenthe is ook bij uitstek een provincie met leuke kinderactiviteiten. Komt u namelijk kamperen in Drenthe, dan zijn Plopsa Indoor, Verkeerspark Assen, Attractiepark Drouwenerzand en Dierenpark Emmen lekker dichtbij als u een dagje weg wilt van de camping. Drenthe heeft dus van alles en voor iedereen iets te bieden!

 

De omgeving

Kamperen in Drenthe met veel faciliteiten

Kom met uw eigen kampeermiddel en reserveer een ruime kampeerplaats op één van de gezellige velden aan de rand van het bos. Of kies voor een comfortabele accommodatie. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuintjes, in het verwarmde buitenzwembad, op de airtrampoline of met de activiteiten van het recreatieteam in vakantieperiodes. Eten en drinken kan op het gezellige terras bij het restaurant. Afhalen is ook mogelijk. De Vossenburcht is een heerlijk camping bij Drenthe en is ideaal gelegen om kennis te maken met al het moois dat Drenthe en ook Overijssel te bieden hebben.

 

Faciliteiten

Camping bij Drenthe, genot van twee provincies!

Familiecamping De Vossenburcht ligt in IJhorst. Eigenlijk nog net in Overijssel, maar op de grens met Drenthe. Door de gunstige ligging ten opzichte van vele prachtige natuurgebieden en activiteiten in Drenthe, kun je het echter gewoon als een camping in Drenthe zien. Drenthe is namelijk tot in de puntjes te beleven vanaf onze camping. Overijssel – de provincie waarin De Vossenburcht officieel gevestigd is – heeft ook een enorm aanbod en is net als Drenthe heerlijk om te ontdekken als u bij De Vossenburcht komt kamperen in Drenthe en Overijssel!

De Vossenburcht is dankzij haar ligging een veelzijdige camping. Drenthe is namelijk slechts 1 van de provincies die je kunt ontdekken vanaf De Vossenburcht. Ook Overijssel met haar prachtige boerenland, dichte bossen en prachtige heidevelden is door de ligging op de grens van de twee provincies namelijk heerlijk om te ontdekken. Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn zijn hier bijvoorbeeld ook te vinden, dus ook in deze provincie is veel te doen. Op deze manier geniet u bij Familiecamping De Vossenburcht niet alleen van de voordelen van kamperen of een huisje huren in Drenthe, maar ook van het aanbod van Overijssel!

Wacht dus niet langer en boek nu die heerlijke camping vlakbij Drenthe waar u naar op zoek bent!

Camping Drenthe boeken