Boscamping De Vossenburcht is de ideale camping om uw welverdiende vakantie te vieren en helemaal tot rust te komen. Middenin de bossen van IJhorst ligt deze prachtige boscamping Overijssel, met haar vele voorzieningen, ruime kampeerplaatsen en luxe sanitaire voorzieningen. Op het park zullen u en uw kinderen zich helemaal thuis voelen en vermaken, terwijl ook de omgeving bijzonder veel te bieden heeft.

Boscamping met veel faciliteiten

De Vossenburcht is een boscamping vlakbij Drenthe met vele voorzieningen. Volwassenen en kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen. Vele gasten van deze boscamping maken in en buiten de vakanties met veel plezier van bijvoorbeeld onderstaande faciliteiten:

  • Gezellige kantine met bar, biljart en televisie
  • Verwarmd zwembad en kleuterbad
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel en tafelvoetbal
  • Sportveld

Daarnaast is er op De Vossenburcht een actief recreatieteam aanwezig. In het hoogseizoen zorgen zij voor veel plezier en vertier op de boscamping en proberen er zo voor te zorgen dat iedereen zich helemaal thuis voelt op De Vossenburcht.

Ook de sanitaire voorzieningen zijn perfect voor elkaar op deze boscamping. Het nieuwe, luxe sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien en wordt vanzelfsprekend keurig onderhouden. Op boscamping De Vossenburcht zal het u aan niets ontbreken.

Boscamping op de grens van Overijssel en Drenthe

Boscamping De Vossenburcht is gelegen in het Reestdal, een prachtige regio op de grens van Overijssel en Drenthe. Het Reestdal is met haar beekdallandschap een bijna on-Nederlands stukje natuur, waarin het kronkelende riviertje De Reest en de prachtige bossen, bloemrijke weiden,  houtwallen, akkers, essen en heide de horizon bepalen. In dit prachtige landschap zijn wandelingen en fietstochten een ware belevenis. Ervaar rustiek kamperen op de Vossenburcht.

Ontdek boscamping De Vossenburcht

Boek nu uw kampeerplaats op boscamping De Vossenburcht en laat u verrassen door de vele faciliteiten en bijzondere omgeving. U zult telkens weer versteld staan en helemaal tot rust komen.

Ontdek de boscamping kampeerplekken