Camping De Vossenburcht is door de ANWB als 4,5 sterren camping gewaardeerd. Ook op Zoover en andere websites wordt De Vossenburcht goed gewaardeerd, waarbij vooral de hoge waarderingen voor het sanitair, de kindvriendelijkheid en de ligging opvallen. Boek dus nu uw 4,5 sterrencamping in Nederland en kom naar onze prachtige camping op de grens van Drenthe en Overijssel!

4,5-sterren camping overijssel

4,5 sterren camping met luxe sanitair

Als 4,5 sterren camping staat schoon sanitair bij De Vossenburcht hoog in het vaandel. Daarom is er een prachtig en luxe sanitairgebouw op de camping gerealiseerd, welke perfect onderhouden wordt. Familiedouches, invalide sanitair, speciale baby- en kindervoorzieningen en een vrolijke aankleding van de ruimtes: de sanitaire voorzieningen zijn tip top in orde op de camping.

Een kindvriendelijke 4,5 sterren camping

Niet alleen volwassenen verwachten en verdienen een kwalitatief goede camping. Ook kinderen – misschien wel juíst zij – verdienen een camping waar ze zich helemaal thuis voelen en waar ze het leuk hebben. Zeker wanneer papa en mama een camping boeken, ook al is De Vossenburcht ondanks de 4,5 sterren nog steeds een goedkope camping. Daarom streeft De Vossenburcht ernaar een kindvriendelijke camping te realiseren waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Hiervoor zijn diverse faciliteiten gerealiseerd, zoals een heerlijk verwarmd zwembad met kleuterbad, een prachtige speeltuin en een sportveld. Al deze faciliteiten zorgen er samen met de prettige sfeer voor dat De Vossenburcht zich ook op dit gebied met recht een camping mag noemen.

De faciliteiten

4,5 sterren camping Nederland met een natuurlijk en avontuurlijke ligging

Camping De Vossenburcht ligt middenin de bossen in een natuurlijk omgeving, Het Reestdal genaamd. Dit unieke stukje Nederland wordt gekenmerkt door een beekdallandschap, met het idyllische riviertje De Reest als blikvanger. De rivier baant zich een weg door oude akkers, heide, essen, weiden met prachtige bloemen en bossen in de buurt van de camping. Nederland is in deze omgeving echter niet alleen natuurlijk, maar ook avontuurlijk. De camping ligt namelijk ook zeer gunstig ten opzichte van diverse attracties, zoals Attractiepark Slagharen (15 km), Wildlands en Speelboerderij De Drentse Koe. Bovendien is er op het gebied van musea, evenementen, landleven en eten & drinken veel te beleven in de omgeving van de camping Drenthe.

De omgeving

Boek nu uw goedkope 4,5 sterren camping

Bent u ook overtuigd geraakt van de voordelen van De Vossenburcht als 4,5 sterren camping? Boek dan gauw uw kampeerplaats of huisje via de reserveringsbutton aan de rechterkant van deze pagina. Wilt u nog meer inspiratie opdoen?

Prijs en beschikbaarheid