Voor een heerlijke zomervakantie hoeft u niet ver weg te reizen! Kies dit jaar voor een zomervakantie op een camping in Nederland en laat u verrassen door de kwaliteit, de omgeving en de ontspannen sfeer. Familiecamping de Vossenburcht is een van de campings in Overijssel, waar u echt kunt genieten van een welverdiende zomervakantie. Hier kunt u in een bosrijke omgeving een vakantiehuisje huren of kamperen op de camping. Zomervakantie Nederland? Wij zeggen doen! U zult niet teleurgesteld worden op deze camping. Juli en augustus zijn heerlijke maanden om in eigen land op vakantie te gaan. 

Recreatieprogramma zomervakantie

Als u de zomervakantie in Nederland viert, dan kunt u genieten van een gezellige bedrijvigheid op deze kindercamping in Nederland. Er is namelijk een enthousiast animatieteam in juli en augustus aanwezig die het leukste recreatieprogramma heeft bedacht voor het hele gezin. ‘s Ochtends beginnen we de dag met een dansje, lekker knutselen of we houden een spelletjesmarathon. Verder is er theater, sport en spel voor alle leeftijden! Meer interesse in iets actievers? Ga dan mee klootschieten, touwtrekken of doe mee met bootcamp. Uw kinderen zullen zich niet vervelen. Tussen de activiteiten van het animatie door, kan heel het gezin genieten in het verwarmde buitenzwembad of bij de recreatievijver in de buurt. Als u op zoek bent naar een camping in juli of een camping in augustus, dan zit u hier goed!

Huisje huren zomervakantie Nederland

Het is moeilijk kiezen uit de vele leuke vakantiehuisjes op deze camping. Zomervakantie vieren in een van deze huisjes is namelijk absoluut geen straf. Houdt u wel van kamperen, maar bent u gesteld op de luxe van thuis? Kies dan voor Glamping in Overijssel. Op familiecamping De Vossenburcht kunt u namelijk o.a. een Tenthuis Lodge huren, waar het gevoel van buiten leven en luxe worden gecombineerd. Maar dit gevoel kunt u ook ervaren in de Staphorster vakantiehuisjes. In sommige accommodaties zijn ook huisdieren toegestaan. 

Mogelijkheden vakantiehuisjes Zomervakantie

Beschikbaarheid & Prijzen

 

Kamperen Zomervakantie Nederland

Zin om met het hele gezin te vertoeven op een camping in juli en augustus? Familiecamping de Vossenburcht is dan de ideale plek, want het de leukste camping van Overijssel. Genieten van een kampeervakantie kan hier op ruime plaatsen met 10 of 16 ampère, op gezellige kampeervelden en altijd in de buurt van het moderne en luxe sanitairgebouw

Mogelijkheden kamperen Zomervakantie

  • Standaard kampeerplaats (100m2) inclusief 10 ampère stroom
  • Comfort kampeerplaats (100m2) inclusief 16 ampère stroom, kabel televisie, waterkraan en afvoer
  • Verharde camperplaatsen (50m2) inclusief 10 ampère stroom. Er is tevens een camperservicestation

Dus wilt u genieten van een leuke camping in de zomervakantie in Nederland? Wilt u een keer echt het vakantiegevoel beleven tijdens een zomervakantie in juli en augustus? Boek dan nu de ideale vakantie bij Familiecamping de Vossenburcht.

Beschikbaarheid & Prijzen