Overijssel is een ideale bestemming voor mensen die graag in Nederland op vakantie willen. Deze provincie heeft namelijk veel te bieden, van natuur en pittoreske dorpjes tot aan outdoor activiteiten en bruisende steden. Familiecamping de Vossenburcht ligt hier middenin, namelijk in IJhorst, vlakbij Meppel. Wilt u kamperen in Overijssel of een vakantiehuisje huren? Dan zit u goed bij 4,5-sterrencamping De Vossenburcht. Met vele faciliteiten, ruime kampeerplekken en comfortabele vakantiehuisjes zult u zich heerlijk kunnen ontspannen. Wilt u vakantie vieren op een camping in Overijssel met kinderen? Geniet dan van een welverdiende vakantie op deze familiecamping in Overijssel met zwembad.

Camping met zwembad

Wanneer u met het gezin op vakantie wilt, is het belangrijk dat niemand zich zal vervelen. Kies daarom een camping in Overijssel met zwembad uit. De kinderen kunnen dan heerlijk spetteren in het water, terwijl u aan het genieten bent van het zonnetje op het terras of een boek aan het lezen bent op een handdoekje op de ligweide. Uiteraard kunt u zelf ook verkoeling zoeken in het zwembad en ravotten met de kinderen! De Vossenburcht is dé camping in Overijssel met verwarmd buitenzwembad waarbij u echt even kunt genieten. Wist u dat 4,5-sterren camping De Vossenburcht de enige camping met zwembad in de buurt van Staphorst en IJhorst is?

Prijs & Beschikbaarheid

Kamperen Overijssel

Kom genieten van een heerlijke kampeervakantie op deze camping! Overijssel biedt mooie plekjes aan om te kamperen en vooral op Familiecamping de Vossenburcht. U kunt hier namelijk kamperen op royale plaatsen op gezellige kampeervelden of in het bos. De bosrijke omgeving zorgt voor een rustig en natuurrijk gevoel tijdens de vakantie. U kunt hier kamperen op een standaard kampeerplaats, een comfort kampeerplaats of langskomen met de camper. Kom kamperen in Overijssel op De Vossenburcht, de leukste familiecamping in deze omgeving!

Kamperen in Overijssel

 

Huren op de camping

Met het gezin een vakantiehuisje huren of chalet huren is een zeer goed idee. U kunt op camping De Vossenburcht uit verschillende en unieke accommodaties kiezen. In sommige accommodaties is het mogelijk om uw huisdier mee te nemen, dus neem uw hond mee en geniet van het complete gezin. Hieronder een lijstje van de leukste vakantiehuisjes in Overijssel:

  • Staphorster Vakantiehuisje 4 personen 
  • Staphorster Vakantiehuisje 6 personen
  • Reestcottages 4 personen
  • Boomhut 5 personen

Wanneer u een vakantiehuisje wilt huren die hierboven staat opgenoemd, bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. Maar dit zijn niet de enige vakantiehuisjes die te huur zijn op familiecamping de Vossenburcht. Wilt u een stacaravan huren of trekkershut huren? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De luxe stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen en is licht en ruim ingericht en beschikt over een royaal terras. Dat wordt genieten op deze camping in Overijssel met kinderen. En de trekkershutten zijn ideaal voor 1 of 2 nachten als u op doortocht bent of een kort weekendje weg wilt. 

Ook behoort Glamping tot de mogelijkheden op deze camping in Overijssel. U kunt namelijk in een Tenthuis Lodge overnachten met 5 personen.

Huisje huren Overijssel