Camping mei

Zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie op een camping? Mei is daar een geschikte maand voor. In de meimaand is het namelijk heerlijk vertoeven op een camping en dan vooral op Familiecamping de Vossenburcht. Vaak wordt het kampeerseizoen dan geopend, evenals het verwarmde zwembad en de horeca! Tevens wordt er in de omgeving van alles georganiseerd in de meivakantie. Een gezellige bedrijvigheid dus op en rondom deze camping in Overijssel. Vooral als de zon zich al laat zien!

Familiecamping De Vossenburcht is ideaal gelegen in Overijssel, namelijk nabij het plaatsje IJhorst en het ligt in een zeer bosrijke omgeving. Daarnaast vindt u in de directe omgeving heide, vennen en mooie boerderijen. Stelt u zich eens voor hoe mooi groen alles is in de meivakantie op de camping! Mei leent zich daarom uitstekend voor ontspannen wandelingen en bijzondere fietstochten door de prachtige natuur en gezellige dorpjes. Huur een vakantiehuisje op de Vossenburcht of ga hier lekker kamperen in mei en u heeft meteen een ideaal startpunt om de omgeving te ontdekken.

Kamperen mei

De meimaand is het moment om voor het eerst de caravan of tent te pakken, familie mee te nemen en te genieten van een kampeervakantie op de camping. Mei heeft namelijk alles met zich mee; mensen komen uit de winterdip en worden weer helemaal vrolijk door de lentekleuren en het zonnetje op hun gezicht. En op de camping zijn huisdieren toegestaan, dus ga lekker een weekendje weg met de hond. Kom kamperen in mei, de Vossenburcht verwelkomt u met open armen! 

Let op: de meivakantie valt vroeg dit jaar, namelijk van 22 t/m 30 april! Maar hierdoor kunt u wel gezellig Koningsdag vieren op familiecamping De Vossenburcht. 

Mogelijkheden kamperen mei

  • Standaard kampeerplaats (100m2) inclusief 10 ampère stroom.
  • Comfort kampeerplaats (100m2) inclusief 16 ampère stroom, kabel televisie, wateraan en -afvoer
  • Royale camperplaatsen 100m2) inclusief 10 ampère stroom. Er is tevens een camperservicestation.

Wilt u kamperen met familie, vrienden, een vereniging of andere grote groepen? Dan moet u zeker de mogelijkheden vragen voor groepskamperen.

Huisje huren mei

Heeft u geen kampeermiddel? Of houdt u gewoon van iets meer gemak, ruimte en comfort? Ga dan een vakantiehuisje huren in mei bij De Vossenburcht. Er zijn namelijk leuke Glamping accommodaties waarin u kunt genieten van een heerlijke vakantie in Overijssel.

Huurmogelijkheden camping mei

  • Comfortabel slapen in een Staphorster Vakantiehuisje (4- en 6-persoons)
  • Stacaravan huren in mei
  • Bijzonder overnachten in een Reestcottage (4 personen)
  • Nieuw in 2017: Boomhut huren (5 personen)
  • Trekkershut huren in mei

Hemelvaart

Ook al valt de meivakantie niet in mei, Hemelvaart wel! Op donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag. Maak er een extra lang weekend van en kom heerlijk kamperen met Hemelvaart. Neem een duik in het zwembad, ga wandelen door de bossen, ga op bezoek bij Wildlands Emmen of kom gewoon tot rust op uw kampeerplaats of in uw comfortabele vakantiehuisje.

Pinksteren

Heeft u niet de kans gehad om in de meivakantie of tijdens het lange Hemelvaartweekend even eropuit te gaan? Of wilt u gewoon nog een keer met Pinksteren genieten van alle faciliteiten op familiecamping De Vossenburcht? Kies er dan voor om op vakantie te gaan met Pinksteren. Tijdens Hemelvaart & Pinksteren zorgt het recreatieteam ook voor een leuk programma voor jong & oud.

Kamperen in mei

Huisje huren in mei

Zoover NL

Virtuele Tour

Facebook
Top